fotografies (sobre)

n70.jpgEl 15 de desembre de 2006, em vaig comprari un telèfon mòbil: Nokia N70. Estava per comprar-me una moto nova, i si alguna vegada i en qualsevol lloc tenia cap problema, per a fer-ho servir de forma d’emergència.

Des d’aquell dia fins a avui, amb freqüència ho he fet servir per a fer fotografies… Més que per a parlar, de forma d’agenda i de càmera de fotos… Amb la família i els amics, en els concerts, per a recordar alguna cosa, en els moments que han estat curiosos… I ara que ha passat un any han passat dos tres quatre anys i mig, se m’ha ocorregut que és bona idea ensenyar-lo a la gent… Principalment als quals surten retratats, però també a la resta… Per si algú vol perdre uns minuts.

Aixi doncs, aquí teniu el resultat d’usar el telèfon com càmera de fotos.

Veureu que moltes fotos no tenen bona qualitat, però ha merescut mes recordar el moment que qualsevol altra raó per a descartar-la. El telèfon mòbil en manera de càmera de fotos pot recollir un instant ràpid, mogut, robat, esquivo, etc., i per això no hi ha grans fotos perfectes, sinó fotos de records. Fotos de referència i memòria.

I si el mòbil segueix funcionant i capturant moments, es mostraran aquí (RSS) .

Temps d’ús del mòbil: 2006/12/15 – 2011/06/15.

Tornar